Gemeente wil subsidie 'StapelGek op Beekdaelen' verlengen

Gepubliceerd op 2/05/2024 om 07:41
Laatst bewerkt op 2/05/2024 om 07:54

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen willen de subsidie voor activiteiten in het kader van 5 jaar Beekdaelen verlengen. Daarvoor wordt opnieuw 50.000 euro beschikbaar gesteld.

De eerste pot subsidie van 50.000 euro was al snel vergeven. Organisaties konden aan aanvraag indienen en daarmee 500 euro krijgen. In korte tijd honoreerde de gemeente 60 aanvragen van meerdere organisaties waarmee het subsidieplafond was bereikt. Het gaat dan bijvoorbeeld om concerten, wandelingen, buurtfeesten en aanplant van groen.

Omdat de gemeenteraad over de subsidie gaat moeten de fracties binnen twee weken aan het college hun wensen of bedenkingen kenbaar maken. Vanaf 31 mei kunnen er dan nieuwe aanvragen worden ingediend.

Een overzicht van de reeds verstrekte subsidies is te vinden op de website van de Gemeente Beekdaelen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties