Grote roof e-bikes in Heerlen, duizenden euro's schade

Foto: Bewakingscamera
Gepubliceerd op 7/12/2022 om 08:50
Laatst bewerkt op 7/12/2022 om 09:11

Bij een bedrijf aan de Beersdalweg in Heerlen is afgelopen weekend in het holst van de nacht een aantal dure e-bikes gestolen. De schade bedraagt vele duizenden euro's. Dat bevestigt eigenaar Maarten Dubois tegenover ZO-NWS. 

De roof van de fietsen vond zaterdagnacht plaats. "De dieven hebben hekken en poorten op ons terrein opengebroken en de fietsen meegenomen. We bekijken nog hoeveel e-bikes precies, maar vooralsnog gaat het om zeker vijf stuks. De schade is voorlopig geschat op ongeveer 15.000 euro", zegt Dubois. 

Hij is eigenaar van het autobedrijf dat ook in e-bikes handelt. "De politie is inmiddels een onderzoek gestart. Diegene die de gouden tip geeft, krijgt als beloning een e-bike", aldus de fors gedupeerde ondernemer. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties