Henk Duut vrijwel zeker aan de slag bij Roda JC

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 22/06/2024 om 15:14
Laatst bewerkt op 22/06/2024 om 16:44

Roda JC is in verregaande onderhandeling met Henk Duut, oud-speler van onder meer Fortuna Sittard en Feyenoord, om trainer van het hoogste jeugdteam Onder 21 te worden. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais zaterdag tegenover ZO-NWS. 

De zestigjarige Duut moet bij Roda de opvolger worden van de naar Tweede Divisieclub De Treffers vertrokken Edwin Linssen. "Henk heeft heel veel ervaring als trainer", zegt Servais. "Hij is onder andere assistent-trainer geweest van Fortuna, Feyenoord en het nationale team van Australië. De onderhandelingen met hem gaan de goede kant uit."

Henk Duut zal niet hoofdtrainer Bas Sibum gaan assisteren. "Voor die functie zijn we nog altijd op zoek naar de geschikte persoon", aldus Servais.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties