Inwoners Beekdaelen kunnen stemmen op genomineerde sporters

Gepubliceerd op 15/04/2024 om 12:31
Laatst bewerkt op 15/04/2024 om 16:51

Vanaf nu mogen inwoners van Beekdaelen hun stem uitbrengen op de genomineerden van de eerste editie van het Sportgala van Beekdaelen.

Deze gemeente organiseert op donderdag 6 juni de eerste ‘Beste van Beekdaelen - Sporteditie 2024’ in de Schinvelderhoeve in Schinveld. Tijdens het Sportgala worden de winnaars bekend gemaakt die in het seizoen 2023-2024 uitzonderlijke sportprestaties leverden.

De genomineerden zijn verdeeld over zes categorieën: Topsporter van het jaar, Amateursporter van het jaar, Young Talent van het jaar, Coach van het jaar, Team van het jaar en Vrijwilliger van het jaar.

Een vakjury, bestaande uit sportprominenten uit de regio, koos per categorie een Top Drie. Nu is het de beurt aan de inwoners van Beekdaelen om te stemmen op hun topfavoriet. Dat kan nog tot en met 31 mei.

Op de gemeentelijke website beekdaelen.nl staat informatie over de genomineerden alsook hoe je een kaartje kunt bestellen om het Sportgala bij te wonen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties