Jongen op speelplaats in zijn gezicht geslagen

Foto: iStock
Gepubliceerd op 20/03/2023 om 13:21
Laatst bewerkt op 20/03/2023 om 14:16

Een 16-jarige jongen uit Gangelt is tijdens een ruzie op een speelplaats in Birgden met een vuist in zijn gezicht geslagen. Ook een vrouw een een aantal kinderen werden vrijdag belaagd.

Op een speelplaats aan het Paulstraßchen in Birgden kregen twee groepen het vrijdag met elkaar aan de stok. Een stevige woordenwisseling escaleerde en de jongen werd met een vuist in het gezicht geslagen. De drie belagers bedreigden ook diverse kinderen en een vrouw werd door de daders beledigd.

Volgens getuigen gaat het om twee jongens van ongeveer 15 jaar en een vrouw die tussen de 18 en 20 jaar oud is. De Duitse politie probeert de identiteit van het groepje te achterhalen.

Tags

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties