Jongste raadslid CDA-Beekdaelen keert niet terug in gemeenteraad

foto © ZO-NWS | Lisa Laumen
Gepubliceerd op 11/01/2022 om 13:44
Laatst bewerkt op 11/01/2022 om 16:48

Het jongste raadslid van CDA Beekdaelen neemt in maart niet meer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Lisa Laumen kan het raadslidmaatschap niet meer combineren met haar werk in Brussel.

De in Schimmert woonachtige Laumen nam bij het CDA duurzaamheid en energietransitie voor haar rekening. Ondanks de ambitieuze klimaatdoelstelling pleit ze voor het behoud van de mooie natuur. 

Laumen blijft overigens actief in de politiek. In het dagelijks leven is zij namelijk beleidsadviseur energie en volksgezondheid voor de Europese Volkspartij. Hier maakt het CDA ook onderdeel van uit. In een verklaring laat Laumen weten dat zij veel geleerd heeft in de afgelopen jaren doordat zij deel uitmaakte van de gemeenteraad. "Het was niet altijd makkelijk, maar dat hoort bij de politiek en de dynamiek van een nieuwe herindelingsgemeente."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties