Lars van Sloun scoort hattrick tijdens finale

Gepubliceerd op 22/03/2023 om 10:37
Laatst bewerkt op 22/03/2023 om 11:17

IJshockeyclub de Eaters uit Geleen sluit een wisselvallig seizoen af met de winst van de Coupe der Lage Landen. De Brunssumse captain Lars van Sloun werd uitgeroepen tot beste speler.

Op het ijs in Glanerbrook werd dinsdag de beslissende wedstrijd gespeeld van de finale van de Coup der Lage Landen. De Eaters moesten het opnemen tegen de Chiefs uit Leuven. Daar waar de eerste twee wedstrijden tussen de teams nog beslist moesten worden door penalty's, was de ploeg van Jeffrey van Iersel dinsdag duidelijk de sterkste. De Eaters wonnen met 8-1.

Een groot deel van de doelpunten kwam op naam van de Brunssumse aanvoerder Lars van Sloun, hij scoorde een zogenaamde hattrick (3 doelpunten). De captain werd verkozen tot Man Of The Match. Als het aan de fans op facebook ligt dan zien zij graag dat de Brunssumer voor nog een seizoen bij de Eaters tekent. 

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties