Lars van Sloun scoort hattrick tijdens finale

Gepubliceerd op 22/03/2023 om 10:37
Laatst bewerkt op 22/03/2023 om 11:17

IJshockeyclub de Eaters uit Geleen sluit een wisselvallig seizoen af met de winst van de Coupe der Lage Landen. De Brunssumse captain Lars van Sloun werd uitgeroepen tot beste speler.

Op het ijs in Glanerbrook werd dinsdag de beslissende wedstrijd gespeeld van de finale van de Coup der Lage Landen. De Eaters moesten het opnemen tegen de Chiefs uit Leuven. Daar waar de eerste twee wedstrijden tussen de teams nog beslist moesten worden door penalty's, was de ploeg van Jeffrey van Iersel dinsdag duidelijk de sterkste. De Eaters wonnen met 8-1.

Een groot deel van de doelpunten kwam op naam van de Brunssumse aanvoerder Lars van Sloun, hij scoorde een zogenaamde hattrick (3 doelpunten). De captain werd verkozen tot Man Of The Match. Als het aan de fans op facebook ligt dan zien zij graag dat de Brunssumer voor nog een seizoen bij de Eaters tekent. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties