OLS federatie maakt vandaag organisatie OLS 2024 bekend

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Gepubliceerd op 27/12/2023 om 10:39
Laatst bewerkt op 27/12/2023 om 10:53

De OLS federatie maakt woensdagmiddag bekend wie komend jaar het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) gaat organiseren. Om 14.00 uur staat er een persconferentie gepland in het gouvernement in Maastricht.

De federatie zocht de afgelopen weken naar een oplossing voor het afketsen van OLS in Nederweert. Schutterij Sint Antonius gaf onlangs te kennen het OLS volgend jaar niet te kunnen organiseren.

Negen schutterijen in Beekdaelen hebben te kennen gegeven het OLS volgend jaar te willen organiseren. Naast de schutterijen uit Beekdaelen zijn er ook nog enkele andere schutterijen die het OLS willen organiseren. "Maar alleen Beekdaelen heeft een compleet bod neergelegd met locaties, schootsvelden en dergelijke", zei Jos Timmermans onlangs namens de schutterijen uit Beekdaelen. "Daarnaast hebben we een hoop ervaring vanwege het OLS in 2017 in Merkelbeek."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties