Opnieuw aanhouding fatale schietpartij Hoensbroek

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 14/02/2023 om 16:44
Laatst bewerkt op 14/02/2023 om 17:09

De politie heeft een zesde verdachte opgepakt voor de moord op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Het gaat om een 37-jarige man uit Landgraaf.

Bij de schietpartij in mei 2021 werd de 29-jarige Keyvan Pishbin uit Aken doodgeschoten. Pishbin was geen onbekende van de politie want hij was in het verleden al veroordeeld voor drugscriminaliteit. Ook aan deze schietpartij zou een mislukte drugsdeal in Rotterdam ten grondslag liggen. 

Wat de rol van de nu aangehouden verdachte uit Landgraaf bij de schietpartij is, is niet bekend.

Na de uitzending van het opsporingsprogramma kreeg de politie diverse tips binnen over het schietincident. Vorige week week werden twee mannen van 21 en 30 uit Heerlen en een 24-jarige inwoner van Nuth aangehouden. Eind januari werden ook al twee verdachten uit Heerlen in Maasmechelen opgepakt. Zij worden binnenkort uitgeleverd aan Nederland. Alle verdachten zitten in beperkingen. Dat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties