Politie geeft beelden vrij relschoppers bij wedstrijd MVV-Roda JC

Foto © ZO-NWS | Politie
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 28/01/2022 om 09:44
Laatst bewerkt op 28/01/2022 om 09:48

De politie heeft foto's gepubliceerd van drie verdachten die betrokken waren bij de ongeregeldheden rond de wedstrijd MVV-Roda JC van 29 oktober. 

Bij de ongeregeldheden raakten twee stewards en zes politiemedewerkers gewond. De medewerkers van de aanhoudingseenheid en van de Mobiele eenheid kregen onder andere stoelen en borden in hun richting gegooid. Een van de gewonde politiemensen heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen. 

Tijdens en na de wedstrijd zijn elf personen aangehouden. Eind november zijn er nog zeven aanhoudingen verricht. De drie personen waarvan de politie de identiteit probeert te achterhalen worden van vergelijkbare feiten verdacht. 

Op verzoek van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten geblurd. Ze krijgen twee weken de tijd om zichzelf te melden. Daarna worden de beelden herkenbaar vrijgegeven. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties