Politie valt woning binnen na vermoedens drugshandel

Foto: iStock
Gepubliceerd op 27/02/2024 om 13:34
Laatst bewerkt op 27/02/2024 om 15:08

De politie heeft in een woning in Hoensbroek diverse soorten drugs en zo'n 8.800 euro aan contant geld gevonden. Drie personen zijn aangehouden, waaronder de 23-jarige bewoner van het pand.

Op grond van verschillende meldingen hielden wijkagenten de woning aan de Mgr. Lebouillestraat al enige tijd in de gaten. Toen duidelijk werd dat er sprake was van drugshandel viel de politie het pand binnen.

In de woning werden 60 gram harddrugs, 3 kilo softdrugs en duizenden euro's aan contant geld aangetroffen. Ook vonden de agenten flesjes "Lean Purple Poison" (hoestdrank met verdovende werking).

Naast de bewoner van het pand werden ook nog een man en een vrouw aangehouden die er drugs gekocht hadden. Waarschijnlijk gaat het pand voor enkele maanden dicht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties