FOTO: Roda JC met 10 man onderuit bij FC Dordrecht

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 2/12/2023 om 07:45
Laatst bewerkt op 2/12/2023 om 10:29

Het is voor Roda JC een avond die ze snel weer willen vergeten. Bij FC Dordrecht verloor de ploeg van trainer Bas Sibum vrijdagavond. Het werd 2-0.

Roda had fraaie kansen op scoren via Daneels, Zauner en Bijleveld, maar de bal ging er bij de tegenstander niet in. Roda-doelman Koen Bucker zag de bal wel achter zich in de netten verdwijnen. In de tweede helft moest Roda het duel met 10 man afmaken vanwege een rode kaart voor Ouaissa. FC Dordrecht speler Kriwak maakte zijn tweede doelpunt van de avond en zette daarmee de eindstand op het scorebord.

Door het verlies in Dordrecht blijft Roda tweede op de ranglijst. Maar omdat Emmen en ADO ook punten lieten liggen kan Roda niet verder uitlopen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties