Roda JC verliest bij Top Oss

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 22/10/2022 om 07:17
Laatst bewerkt op 22/10/2022 om 12:10

Roda JC heeft vrijdagavond de derde nederlaag op rij geleden. In het Frans Heesen stadion werd het 3-0 voor Top Oss. De drie goals vielen in de tweede helft.

Roda wist in de eerste helft een aantal kansen te creëeren. Dankzij doelman Thijs Janssen van Top Oss werd voorkomen dat de thuisploeg op achterstand kwam. Aan de overzijde werd het bij het doel van Roda JC amper gevaarlijk.

Nu rust zag het spel er anders uit. De ploeg van Jurgen Streppel werd plots geconfronteerd met een sterker Top Oss op het veld. Een fraaie kopbal van oud Roda JC speler Roshon van Eijma zette Top Oss op voorsprong. Nog geen 10 minuten later hing de 2-0 in de netten. Roda bleef op zoek naar kansen om te scoren. Die kwam er in de blessuretijd maar het doelpunt van Guus Joppen werd afgekeurd wegens hands. Tot overmaat van ramp kreeg Top Oss ook nog een penalty toegekend en werd het 3-0.