Roda pakt eerste wedstrijd meteen drie punten

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 5/08/2022 om 22:55
Laatst bewerkt op 5/08/2022 om 23:55

Roda JC heeft bij de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie meteen drie punten gepakt. In Dordrecht werd het 0-2 tegen FC Dordrecht.

Na de aftrap door Xian Emmers speelde Roda JC aanvallend en had ruim 90 minuten lang duidelijk de overhand. Al snel was er een fraaie kans voor Limbombe, maar zijn schot ging naast. In de 15e minuut was hij wel succesvol op een voorzet van Vente. Guus Joppen maakte een kwartier later het tweede doelpunt. Een goal van FC Dordrecht werd terecht afgekeurd vanwege buitenspel. Mallahi was voor rust nog dichtbij de 0-3 maar doelman Bossin van FC Dordrecht wist de bal met zijn voeten uit de netten te houden.

Na rust waren de beste kansen voor Benjamin Bouchouari. Eerst ving hij de bal op uit een corner en later zette hij vanuit het midden een aanval op, maar beide keren eindigde de bal naast het doel. Ook Vente was met een kopbal dichtbij een treffer. Een derde goal zat er ook in de zes minuten blessure tijd niet in voor Roda JC.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.