Straatkrijt festivals op diverse plekken in Heerlen

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 4/07/2022 om 13:19
Laatst bewerkt op 4/07/2022 om 16:21

In Hoensbroek, Heerlen-centrum en Heerlerheide worden straatkrijt festivals  georganiseerd. De organisatie is in handen van de culturele instelling Schunck.

Aanleiding voor de festivals is de tentoonstelling van Keith Haring die bekend is om zijn vele krijttekeningen. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan deze activiteit. De krijtjes, muziek en drank worden door de organisatie verzorgd.

Woensdag 13 juli kunnen de kinderen zich vanaf 12.30 uur creatief uitleven op het Gebrookerplein in Hoensbroek. Vrijdag 15 juli kunnen de kinderen dan vanaf 11.00 uur het Pancratiusplein en de Bongerd onderhanden nemen. Het straatkrijt festival wordt op zaterdag 16 juli afgesloten in Heerlerheide. Hier is ook een krijtwedstrijd toegevoegd aan het evenement.

Aanmelden kan via eddy.thomom@schunk.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties