Streppel: 'Dit was Comedy Capers van de bovenste plank'

foto © ZO-NWS
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 21/12/2020 om 09:58
Laatst bewerkt op 21/12/2020 om 11:51

Trainer Jurgen Streppel had zondag na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een uitgesproken mening over de persoonlijke fouten bij Roda JC. “Dit was Comedy Capers van de bovenste plank”, reageerde hij voor de camera bij ZO-NWS.

Roda verloor met 3-0 en had volgens de oefenmeester alle doelpunten aan zich zelf te danken. Het verlies “kunnen we onszelf verwijten. We hebben drie blunders gemaakt.” 

Bij de openingstreffer vergat Thijmen Goppel de bal weg te werken waardoor Bradly van Hoeven de bal van dichtbij kon intikken. Bij de 0-2 stond bij een vrije trap Bas Kuipers randje zestien ongedekt om de bal feilloos binnen te schieten en bij het laatste doelpunt was een storing in de communicatie tussen Roda-goalie Jan Hoekstra en Kees Luijckx. Jacob Mulenga besliste vijf minuten na rust al de wedstrijd.  

“Go Ahead Eagles speelt goed gegroepeerd”, complimenteerde Streppel de tegenstander na afloop. “Daar gingen wij ook goed mee om, maar nogmaals we hebben de doelpunten zelf weggegeven.”

“De inzet van deze wedstrijd was met een goed gevoel de feestdagen in te gaan. Het is aan ons nu om voor het nieuwe jaar de persoonlijke fouten uit de ploeg te halen. Daar gaan we mee aan de slag”, aldus Streppel.
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties