Ultimatum kabelbedrijf vanwege slecht straatwerk

foto: iStock
Gepubliceerd op 17/03/2023 om 10:10
Laatst bewerkt op 17/03/2023 om 10:23

De Gemeente Beekdaelen heeft het bedrijf dat bezig is met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Beekdaelen een ultimatum gesteld. Kabelaar Delta moet uiterlijk deze maand slechte herbestrating na graafwerkzaamheden herstellen.

Dat blijkt uit antwoorden van het college op vragen van de Vernieuwingsgroep. Sinds de aanleg van glasvezel in het voorjaar van 2022 regent het klachten over de slechte herbestrating van trottoirs. Het aantal klachten daarover is inmiddels opgelopen naar meer dan 200. Vooral uit Oirsbeek en Schinnen.

Vorig jaar uitte de gemeente haar zorgen bij Delta en hun aannemer. Begin januari zijn er afspraken gemaakt over het herstel van de trottoirs. Daarop heeft de gemeente ook een ultimatum gesteld.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties