Verdachte rellen MVV-Roda JC in Opsporing Verzocht

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 28/03/2022 om 09:40
Laatst bewerkt op 28/03/2022 om 09:55

Opsporing Verzocht toont dinsdagavond camerabeelden van een verdachte van de rellen tijdens MVV-Roda. De betreffende man is de enige waarnaar de politie nog op zoek is.

De wedstrijd op 29 oktober vorig jaar werd gestaakt vanwege ongeregeldheden. Niet alleen in het stadion was het onrustig, ook buiten moest de Mobiele Eenheid in actie komen. Rondom de wedstrijd werden 11 supporters aangehouden. Na het bekijken van camerabeelden volgden later nog een aantal aanhoudingen.

Foto's van drie verdachten maakte de politie eerder al openbaar. Twee daarvan hebben zich inmiddels gemeld, maar naar een derde verdachte worden dinsdagavond beelden getoond in opsporing verzocht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties