Vijf tips over moordzaak Pishbin na Opsporing Verzocht

Foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 8/02/2023 om 16:24
Laatst bewerkt op 8/02/2023 om 16:43

De politie heeft naar aanleiding van Opsporing Verzocht vijf tips binnengekregen over de moord op Keyvan Pishbin (29). De Hoensbroekse moordzaak kreeg dinsdag en woensdag aandacht in het opsporingsprogramma.

Aanleiding voor de moord op de 29-jarige drugscrimineel op de Schuureikenweg zou een misgelopen drugsdeal in Rotterdam zijn. De man uit Aken zou vertrokken zijn met een partij verdovende middelen zonder hiervoor te betalen. Het onderzoek in deze zaak is na nieuwe informatie weer in volle gang. Zo werd er onlangs een getuigenoproep geplaatst in de omgeving van Aken omdat het slachtoffer daar woonachtig was. Vlak voor de moord zouden enkele mannen in Duitsland op zoek geweest zijn naar het slachtoffer. 

Begin februari hield de politie nog twee mannen aan in Maasmechelen. Die mannen wonen nu in België maar komen oorspronkelijk uit Heerlen. De politie gaat de vijf tips verder uitzoeken.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties