Debat in raad Beekdaelen over afsluiting de Kamp

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 7/02/2024 om 16:40
Laatst bewerkt op 7/02/2024 om 16:46

Diverse fracties zijn van mening dat het proces rond de afsluiting van de Kamp in Nuth niet goed verloopt en hebben daarom dinsdag via een interpellatiedebat om opheldering gevraagd. Wethouder Jan Hermans is verantwoordelijk voor dit dossier.

Beekdaelen Lokaal, VVD, Fractie Kollée-Rijkx, D66 en de PvdA zijn niet tevreden over de manier waarop de wethouder in dit dossier handelt. Volgens de politieke partijen gaat het fout bij het uitvoeren van een motie waarin verzocht werd om een fysieke bijeenkomst te plannen met bewoners en afgevaardigden van de bedrijven van de Horsel en de Dorpstraat. 

De wethouder gaf aan dat hij de motie van 14 november aan het uitvoeren is en dat er bijeenkomsten gepland worden in april. Ook waren er vragen over de opdracht aan een onderzoeksbureau. Dat bureau heeft de verkeerssituatie in de omgeving in kaart gebracht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties