Sint naar Repair Café in Oirsbeek

foto: Repair Café Oirsbeek
Gepubliceerd op 17/11/2023 om 10:21
Laatst bewerkt op 17/11/2023 om 10:23

Het Repair Café in de Schepenbank in Oirsbeek krijgt op 2 december enkele bijzondere gasten over de vloer. Sinterklaas komt dan met enkele pieten tussen 10.00 en 13.00 uur een kijkje nemen.

De goedheiligman heeft laten weten dat de vrijwilligers ook voor hem een klein klusje moeten uitvoeren. Wat voor klusje dat is, heeft de Sint niet bekendgemaakt.

Ouders en grootouders kunnen samen met hun kinderen of kleinkinderen langskomen met hun dierbare speelgoed en defecte kinderfietsjes om deze te laten repareren. De poppendokter is er ook om knuffels en poppen te herstellen en deze weer speelklaar te maken. Het gebruikte en beschadigd kinderspeelgoed krijgt zo een tweede kans om in Sinterklaastijd een lach op het gezicht van de kinderen te toveren.

Natuurlijk blijven er nog genoeg handige vrijwilligers over om naar de overige kapotte spullen te kijken. Of het nu gaat om keukenapparaten, naaimachines, computers, telefoons, messen slijpen, fietsen, kleding en nog veel meer.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties